Tel. 636 43 04 19 – info@polidet.net

SOM L’EMPRESA DE LLOGUER DE WC PORTÀTILS A GIRONA
PER ESDEVENIMENTS, OBRES I MOLTS ALTRES SERVEIS

Ens encarreguem de l’assessorament, la neteja i el manteniment

POLIDET BÀSIC

Cabina WC portàtil individual

Alt-Ample-Fons: 2,31m x 1,12m x 1,22m

Pes: 73.5 kg

Capacitat del dipòsit: 265L

La cabina WC portàtil Polidet Bàsic és el model individual i unisex que disposem per a serveis bàsics. És una cabina mòbil d’una sola peça que adaptem a les seves necessitats. Segons la funció pot variar el color. És ideal per a qualsevol esdeveniment o servei industrial. Actualment és obligatori disposar de cabines de WC químics i els nostres models i serveis li seran molt satisfactoris.

DEMANAR PRESSUPOST

Els banys químics són la millor solució per als problemes relacionats amb la gestió del sanejament i eliminació de les aigües per a llocs sense accés a serveis públics. Des d’esdeveniments massius com festivals, exposicions i concerts, a serveis com el sector de la construcció, les platges, acampades i moltes altres possibilitats. L’empresa Polidet s’encarrega del lloguer de banys portàtils i ofereix una àmplia gamma de sanitaris prefabricats modulars per satisfer les necessitats específiques relacionades amb l’ús de banys i unitats de lavabo d’una o més peces.

Les solucions de neteja i manteniment pels banys químics mòbils (no requereixen connexió a la xarxa de clavegueram), s’encarrega el nostre personal com a prioritat. Gràcies a tancaments especials de contenció per a l’ús de WC químics, tenim les solucions més completes d’elements prefabricats per aquest tipus de cabina, dissenyats com a part individual amb una descàrrega pròpia pel sistema de clavegueram. A més dels models de banys químics per a necessitats domèstiques i industrials, oferim solucions per a banys químics autonetejadors per a discapacitats.

POLIDET DE DISSENY

Cabina WC de disseny exclusiu

Alt-Ample-Fons: 2,31m x 1,33m x 1,22m

Pes: 135 kg

Capacitat del dipòsit: 333L

Cabina WC portàtil individual amb un disseny exclusiu pels seus esdeveniments únics. Si necessita un model diferent de sanitari, aquesta és la millor opció. Innovació, seguretat i netedat en una cabina portàtil dissenyada perquè el seu moment íntim sigui el més agradable possible. A més, Polidet estarà sempre pendent del manteniment de les cabines al seu esdeveniment.

DEMANAR PRESSUPOST

Els WC portàtils de Disseny són la solució, si el que necessita el nostre client és luxe i alta tecnologia. Aquest servei ofereix als usuaris la millor experiència de la indústria del vàter portàtil. Amb un sistema d’escapament per netejar l’aigua, una tassa d’acer inoxidable, una pica interna, amb un dispensador de tovallola de paper integrat i un mirall gran està equipat amb totes les comoditats possibles.

Els usuaris poden activar el sistema d’escapament i el rentatge de mans mitjançant un pedal, deixant les mans lliures per evitar el contacte amb els gèrmens. Cada element està dissenyat per crear un perfil interior agradable. Els WC químics de Disseny de Polidet són d’una gamma més alta que el WC Polidet Bàsic, per fer possible totes les comoditats. Per raons d’higiene, el sanitari té el seu tanc d’aigua neta independent, mentre que la descàrrega d’aigua neta està continguda a la base. El suport addicional dels elements interiors creen un bany increïblement sòlid i capaç de suportar un ús constant, mantenint sempre la seva elegància.

URINARI POLIDET

Urinari portàtil per a quatre usuaris

Alt-Ample: 2,09m x 1,20m

Pes: 79 kg

Capacitat del dipòsit: 374L

El nostre urinari portàtil és un sanitari molt pràctic per evitar les cues llargues, ja que és ideal per esdeveniments amb grans quantitats de persones. El seu disseny està creat per ser utilitzat per quatre persones a la vegada, però respectant la intimitat i la higiene. És fàcil de transportar i de dur a terme el manteniment. Un urinari de gran utilitat per a grans aglomeracions.

DEMANAR PRESSUPOST

El nostre urinari inodor mòbil es divideix en 4 parts, una per a cada usuari. Això significa que en grans aglomeracions de gent és un bon sistema per acabar amb les cues i fer molt més eficients els lavabos. Als esdeveniments, les instal·lacions sanitàries acostumen a estar superpoblades i es formen cues molt llargues que ens obliguen a esperar massa temps. Amb un estand urinari aquests problemes es poden contrarestar d’una manera professional. L’urinari és la solució funcional i elegant quan es tracta d’un sistema sanitari mòbil. Un ús ràpid i sense complicacions és possible.

És fàcil de transportar i netejar, ja que la superfície d’aquests banys s’ha dissenyat de manera que permeti una neteja ràpida i pràctica. Estan fabricats amb polietilè i estan dissenyats pensant en la privacitat de cada usuari. La contractació d’un urinari és possible tant per a curt o llarg termini. El lloguer inclou el lliurament o recollida, el manteniment i l’assessorament de tot el procés de lloguer.

POLIDET MINUSVÀLIDS

Cabina WC portàtil minusvàlids

Alt-Ample-Fons: 2,21m x 1,58m x 1,58m

Pes: 112 kg

Capacitat del dipòsit: 110L

Aquest sanitari té com a funció principal donar servei a persones amb mobilitat reduïda, ja que permeten l’accés a l’interior amb cadira de rodes. També està pensat per famílies, com ara mare i fill o per persones amb més corpulència. És molt fàcil sentir-se còmode en un espai ample i tan net com són els nostres sanitaris per a minusvàlids.

DEMANAR PRESSUPOST

El sanitari per a minusvàlids té com a gran avantatge el seu espai. Amb quasi 2,5 metres quadrats de superfície i el seu fàcil accés a l’interior permet als usuaris amb cadira de rodes i persones amb dificultats per caminar una gran llibertat de moviment. Amb un mànec d’entrada estable i giratori, el terra antilliscant i el tancament automàtic de portes permet a les persones amb cadires de rodes un ús segur, fins i tot sense acompanyant.

Aquestes cabines també són un bon recurs per a famílies amb nens que necessiten ser acompanyats, el seu gran espai permet ser utilitzat per més d’un usuari a la vegada. Especialment en festes o altres esdeveniments ens trobem sovint sense lavabos adequats per a persones amb discapacitat física, i els nostres sanitaris adaptats són la millor solució per aquests casos. No dubti en contactar-nos per telèfon o pel formulari de contacte i li explicarem tot el procés de lloguer, nosaltres ens encarreguem de tot. A més compti amb el nostre servei de neteja i manteniment amb una puntualitat excel·lent.

CAMERINO-REMOLC POLIDET

Camerino portàtil

Ample-Fons-Alt: 4,5m x 2,4m x 2,4m

Pes: 1400 kg

Capacitat del dipòsit: 200L

Aquests tipus de remolc té diferents funcions. Des de camerino a dutxa, cabines per tiquets, etc. Però principalment els utilitzen els artistes per a espectacles. És un mòdul molt pràctic per canviar-se, guardar-hi roba o objectes personals. Tenim diferents dissenys i ens adaptem a les necessitats del nostre client. No dubti en consultar-nos les seves possibilitats.

DEMANAR PRESSUPOST

Quan parlem del remolc Polidet, parlem de 3 possibilitats, WC portàtils dobles, dutxes o camerinos. Un remolc d’aquestes dimensions és ideal per qualsevol tipus d’esdeveniment amb moltes persones. A vegades només es pot necessitar una dutxa per un càmping durant l’estiu, i el nostre remolc ho pot solucionar. Si el que fa falta és cobrir les necessitats de vestuaris per artistes, aquesta és la millor opció. El nostre tràiler consta de dutxa amb WC, adaptat per a camerinos o dutxes, està llest per al seu ús i es pot utilitzar en qualsevol lloc. És funcional, còmode i discret. Dissenyat per garantir la màxima higiene i confort en tots els aspectes. Les superfícies són fàcils de netejar i té persianes interiors per garantir la intimitat.

El nostre servei de pressupostos personalitzats inclou l’assessorament, el transport, les operacions de cablejat, de rutina i la neteja final. La tecnologia de la construcció i les característiques dels materials utilitzats garanteixen la neteja o desinfecció fàcil. També estem a la seva disposició per al manteniment d’aquesta superfície amb tantes possibilitats i tan ben equipada.

RECORDA QUE NOSALTRES ENS OCUPEM DE TOTA LA GESTIÓ

Sanitaris portàtils per a esdeveniments, per la construcció, per platges i molt més!

Assessorament

Entrega i recollida

Neteja i manteniment

© 2016 – Polidet.net te tots els drets reservats.  – Termes legals