Tel. 636 43 04 19 – info@polidet.net

Lloguer de sanitaris químics portàtils per la construcció, platges, concerts i festes

Lloguer de sanitaris químics portàtils per concerts i festes

Les festes majors, concerts i altres esdeveniments multitudinaris similars, estan obligats legalment a cobrir les necessites bàsiques d’higiene amb vàters per als assistents. Actualment ja estem acostumats a trobar cabines portàtils en aquest tipus de festes i en som usuaris, gràcies a aquesta normativa han millorat molt les condicions de netedat. Nosaltres oferim el lloguer de lavabos químics portàtils per a concerts i festes de tot tipus. Tenim la cabina WC portàtil Polidet Bàsic que és el model individual i unisex, l’urinari portàtil que és un sanitari molt pràctic i el Polidet Minusvàlids per donar servei a persones amb mobilitat reduïda. Tots ideals per esdeveniments amb grans quantitats de persones i cobrir els serveis bàsics.

Lloguer de sanitaris químics portàtils per platges a la Costa Brava

Actualment ha sorgit una normativa que obliga als Ajuntaments, bars i restaurants de platja i altres organitzacions a què les platges disposin de sanitaris portàtils. El turisme inunda les platges i fa créixer la multitud, que cada vegada passa més hores a la tovallola. Per això Polidet lloga wc químics portàtils individuals i per a minusvàlids a les platges. Els sanitaris portàtils són la solució més eficaç i ràpida pel fàcil accés als vàters en un espai com la platja. El sistema de neteja s’ha de tenir molt estudiat, ja que les cabines a la platja amb les altes temperatures són un problema. Per això Polidet es compromet a oferir la neteja diària i estar sempre al cas de l’estat dels vàters químics.

Lloguer de sanitaris químics portàtils per la construcció a Girona

Els treballadors del sector de la construcció està constantment canviant d’obra, i no tenen un lloc fixe per poder utilitzar el servei. Antigament això portava molts problemes a les persones que hi treballaven per això els lavabos portàtils químics han sigut una gran solució. La comoditat és molt important al lloc de treball per garantir el rendiment adequat dels qui hi treballen. Ara mateix, el lloguer de lavabos químics per la construcció està més present a les obres, cada vegada veiem més cabines a l’exterior d’una construcció. Polidet ofereix el seu sanitari individual, pràctic i còmode amb el compromís de la higiene diària i l’atenció més dedicada al nostre client.

POLIDET BÀSIC

Alt-Ample-Fons: 2,33 m x 1,12 m x 1,22 m – Pes: 74 kg

Màxima comoditat amb rentamans amb un dipòsit de 38 l (186 usos) cisterna de bomba de peu, porta-rotlles de paper higiènic, llum..

Aquest lavabo portàtil és el servei ideal per a qualsevol esdeveniment o servei industrial: obres, festes, concerts, platges, etc.

Actualment és obligatori disposar de sanitaris químics i els nostres models i serveis li seran molt satisfactoris.

POLIDET MINUSVÀLIDS

Alt-Ample-Fons: 2,22 m x 1,58 m x 1,58 m – Pes: 113 kg

A l’interior disposa de rentamans amb un dipòsit de 45 l urinari, cubell d’escombraries,porta-rotlles de paper higiènic, llum…

Està pensat per persones amb mobilitat reduïda ja que permet l’accés a l’interior amb cadira de rodes.

També té en compte l’ús a famílies com mare i fill o per persones amb més corpulència.

És molt fàcil sentir-se còmode en un estai ample i net com són els nostres sanitaris.

POLIDET MINUSVÀLIDS

Alt-Ample-Fons: 2,22 m x 1,58 m x 1,58 m – Pes: 113 kg

A l’interior disposa de rentamans amb un dipòsit de 45 l urinari, cubell d’escombraries,porta-rotlles de paper higiènic, llum…

Està pensat per persones amb mobilitat reduïda ja que permet l’accés a l’interior amb cadira de rodes.

També té en compte l’ús a famílies com mare i fill o per persones amb més corpulència.

És molt fàcil sentir-se còmode en un estai ample i net com són els nostres sanitaris.

EMPRESA DE LLOGUER DE SANITARIS QUÍMICS PORTÀTILS

LA BISBAL D’EMPORDÀ

Polidet neix a la Bisbal i té especial facilitat per oferir el servei de lloguer de lavabos químics al seu poble. També es complementa amb Fec so i llum.

PROVÍNCIA DE GIRONA

Oferim sanitaris químics portàtils per la construcció a tota la província de Girona, els portem, col·loquem i netegem setmanalment.

PALS I BEGUR

Les platges de Pals i Begur cada vegada estan més plenes de turistes i necessiten fer arribar lavabos públics a les cales o alguns actes que se celebren cada estiu.

PALAMÓS I PLATJA D’ARO

Aquesta part de la Costa Brava, juntament amb Sant Antoni de Calonge, té grans extensions de territori i molts esdeveniments importants que poden necessitar-nos.

L’ESCALA I L’ESTARTIT

A tota la zona de l’Estartit, Torrella de Montgrí i l’Escala, Polidet pot oferir els seus sanitaris en festivals d’estiu a l’aire lliure i platges sense aquest servei.

ROSES

Allà on hi ha platges amb grans quantitats de gent, podeu trobar els nostres lavabos químics per assegurar la higiene i la comoditat. Arribem a totes les platges de l’Alt Empordà.

Si ja tens clar que necessites lavabos químics portàtils, confia en nosaltres i oblida’t de tot. Escriu-nos sense compromís i demana un pressupost!

Més dades de contacte: Mob: 636 43 04 19 – Tel: 972 64 68 68 – info@polidet.net

    [recaptcha]